Inspiratie

Panorama van de Zorg is een inhoudelijk ontmoetingsplatform en wordt op invitation-only basis georganiseerd. De initiatiefnemers vinden het echter belangrijk dat de resultaten voor een breder netwerk beschikbaar komen. Niet alleen voor de betrokken deelnemers maar ook voor de relaties die niet bij het Panorama aanwezig waren. 

Het e-Magazine biedt zo aan een bredere groep van geinteresseerden de mogelijkheid om kennis te nemen van de resulaten. Het fungeert hiermee tevens als platform om de nieuwe ideeën en inzichten van de gesprekspartners te verspreiden en terug te geven aan het netwerk. 

 

 

 

Interactief platform

Om de reikwijdte van innovaties te vergroten en adoptie tot buiten de muren van individuele ziekenhuizen te stimuleren, bundelt het Panorama van de Zorg de inzichten en ervaringen van toonaangevende specialisten, bestuurders en verzekeraars, maar ook van verrassende startups en high potentials.

Niet in de vorm van een statisch archief, maar aan de hand van een interactief, online magazine waar de verhalen, ontstaansgeschiedenis én de succes- en faalfactoren áchter innovaties worden gedeeld. Met gespreksverslagen, interviews, reportages en nieuwsachtergronden. 

Lees het nieuwste Panorama van de Zorg e-magazine over Black Ops »

Initiatief

Panorama van de Zorg is een co-productie van:

 

 

Over MSD

Bijdragen aan een gezonde wereld. Dat doet MSD met innovatieve geneesmiddelen. Maar ook met diensten en oplossingen die zorgprofessionals én patiënten helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Doelmatiger zorg, met minder verspilling van geneesmiddelen.

Lees verder »

Over Blommestein Groep
Blommestein Groep verbindt directeuren en bestuurders uit de publieke en private sector om, via innovatieve ontmoetingsconcepten, breed draagvlak te creëren voor innovaties. Kernwaarden: respect, interesse en vernieuwend.

Lees verder »